Avís Legal

Informació general:
D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI), informem que aquesta web i el domini elsola.cat pertanyen a Lluís Solà i Bruch amb nif: 33938601P, en endavant, masia EL SOLÀ i domicili a Ctra. Casamiquela 2-4, 08518 Oristà (Barcelona).

Registre oficial:
El número de registre oficial de turisme per a ” EL SOLÀ ” és PCC-000225

Finalitat del web:
La web www.elsola.cat té com a objetiu oferir informacions diverses sobre la masia El Solà i els seus productes. Aquesta és la web oficial de Masia El Solà.

Propietat intel·lectual i ús dels continguts:
La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de masia El Solà. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de masia El Solà.

Protecció de dades:
Com a norma general, la utilització de la web www.elsola.cat no requereix la condició prèvia que els usuaris revelin les seves dades personals. No obstant això, en aquells supòsits en què l’usuari comuniqui les seves dades personals en alguns dels nostres formularis o per altres mitjans, com per correu electrònic, aquestes seran tractades de forma confidencial i només s’utilitzaran per donar resposta a les sol.licituds sobre els productes i serveis que oferim. Podeu consultar la nostra política de privacitat i protecció de dades aquí.

Limitacions o exclusions de responsabilitat:
Masia El Solà no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs, així com no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web, pel mal ús del web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Sobre la política de cookies, trobareu més informació aquí .